Bayan Modası (1Kombinimvar)

• Sürüm 4.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Hilal Şan

Bayan Modası (1Kombinimvar) indir. Araçlar kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Bayan Modası (1Kombinimvar), kadınlar için giyim sektörü içerisinde yer alan ürün dallarını bir arada sunarak ortak platform içerisinde görseller ile kombin oluşturarak alım işlemlerine yönlendirme seçeneği sunan bir uygulamadır.

Farklı ortamlarda çalışan kişiler her zaman şık vede modayı takip eden çizgiler ile giyinmeleri gerekmektedir. Kişiler çalışma durumlarına göre değil farklı statülere göre kombinler oluşturarak her an giyim için fikir edinebilirler. Mobil içerisinde yer alan uygulama sayesinde farklı ürünleri aynı ekran üzerinde görüntüleme ve kombinleme farklı kişilerin beğenisine sunarak yön gösterici özelliği olan bir uygulamadır.

Farklı fikir arayan kadınlar için mükemmel bir ortamdır. Hangi ortamlarda hangi kıyafetler giyilebilir vede ortamlara göre görseller ile kombinler oluşturarak fikir ortamları elde etmenize imkan sunan bir uygulamadır.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Bayan Modası (1Kombinimvar) indir